Vedtægter

Alle forsendelser sendes som pakke via Bring. Pakken kan forventes leveret inden for 7-8 arbejdsdage (+1 dag til ikke brofaste øer). I visse perioder med helligdage og ferier, må der forventes en længere leverings


Vi leverer ordrer til hele Danmark, ønsker du ordren sendt uden for landets grænser, beder vi dig kontakte os direkte. Der kan desværre ikke afhentes varer på vores lager.


Når din bog er færdig i tryk, bliver den scannet ind hos Bring hvorefter du vil modtage en mail om dette. I mailen vil være et Track & Trace nummer, så du kan følge leveringen af din pakke. Du vil modtage en mail samt en SMS fra Bring pakkeshop når pakken er klar til afhentning. Pakken skal hentes inden for 14 dage, hvorefter den vil blive returneret til os.


Vedtægter

Den Lille Forfatter, Vestergade 64B, 5000 Odense C, Danmark.Iværksat af Pia Larsen i 2018. 


2018

Sommerfugleeffekten blev etableret som virksomhed i 2018 og fik sit CVR.nr. 39715139 i juni samme år. 


På det tidspunkt, hvor virksomheden blev etableret, var den primære aktivitet at afholde skrive- og illustrator-workshops på skoler for at vække folkeskolebørns interesse for litteratur samt skabe et trygt forum, hvor skrive-udfordrede elever oplever at kunne få succes med at byde ind på anden kreativ vis.


2019

I juli 2019 afviklede vi den første workshop på H. C. Andersens Børne- og Ungehospital i Odense. Workshoppen var en del af virksomhedens hjertesag. 


2020

I december 2020 besluttede vi at adskille virksomhed og hjertesag. Det skete ved, at vi omdøbte virksomheden med skole-workshops til Den Lille Forfatter og lod Sommerfugleeffekten være 100 % hjertesag. Således opstod Den Lille Forfatter. 


Da Sommerfugleeffekten fortsat er virksomhedens (DLF) hjertesag, er CVR.nr. stadig 39715139.


Retningslinjer

Den Lille Forfatter laver udelukkende projekter, hvor litteratur og illustrationer er i fokus.


Vi arbejder altid med et af følgende temaer: Ensomhed, Mobning, Trivsel, Vores jord, Venskab og Integration, da vi ønsker substans i formidlingen i kassebøgerne, som bliver skrevet. 


Gennem undervisningsmateriale, som vi udvikler til skolerne, ifm. temaet trivsel, hvor vi har fokus på psykiske udfordringer, kan børn og unge enten spejle sig i andres psykiske udfordringer, eller de kan udvide deres viden og opmærksomhed omkring temaet. 


Det er blandt andet også her, at synergien mellem Den Lille Forfatter og Sommerfugleeffekten bliver tydelig. For hvor vi med Sommerfugleeffekten arbejder med børn og unge knyttet til sygehuse og psykiatrien, arbejder vi med selv samme målgruppe ved Den Lille Forfatter. 


Formål

Formålet med Den Lille Forfatter er at vække børns interesse for litteraturen tidligt. Det gøres ved at inkludere dem i forfatteruniverset, hvor de får lov at skrive, illustrerer og holde deres helt egen klassebog i hånden. 


De elever, som har et anstrengt forhold til litteraturen, (Det kan være pga. ringe/udfordrede skrivefærdigheder), vil opleve en succes ved, at de sagtens kan bidrage til en historie på anden kreativ vis - fx med mundtlige indspil, idéer og illustrationer.


Ydermere arbejder vi med vigtige og relevante temaer, som til enhver tid er højaktuelle for målgruppen. 


Rammer

De fysiske rammer for vores workshops og aktiviteter er altid på den enkelte skole, medmindre vi er ude at lave research. Her besøger vi steder, som er relevante ifm. det aktuelle tema. 


Økonomi

Den Lille Forfatter har bogholder og statsautoriseret revisor (BDO Danmark). Regnskabet er 100 % transparent. Til enhver tid kan bidragsydere få indsigt i brugen af deres støtte. 


SkoleForløb u/moms har sin helt egen afdeling i regnskabsprogrammet e-conomic, hvor al støtte, som modtages, er momsfritaget, idet forløbet går under kategorien undervisning.