Handelsbetingelser

Fragt

Alle forsendelser sendes som pakke via Bring. Pakken kan forventes leveret inden for 7-8 arbejdsdage (+1 dag til ikke brofaste øer). I visse perioder med helligdage og ferier, må der forventes en længere leverings


Vi leverer ordrer til hele Danmark, ønsker du ordren sendt uden for landets grænser, beder vi dig kontakte os direkte. Der kan desværre ikke afhentes varer på vores lager.


Når din bog er færdig i tryk, bliver den scannet ind hos Bring hvorefter du vil modtage en mail om dette. I mailen vil være et Track & Trace nummer, så du kan følge leveringen af din pakke. Du vil modtage en mail samt en SMS fra Bring pakkeshop når pakken er klar til afhentning. Pakken skal hentes inden for 14 dage, hvorefter den vil blive returneret til os.


Formål og omfang

Da det jo er dig selv som har skrevet og illustreret din personlige bog, kan vi desværre ikke tage dem retur. Det er derfor vigtigt, at man tjekker tekst og alle billeder man har downloadet før man sender bogen til tryk. Bestillingen kan ikke annulleres, har du pludselig tabt skrivelysten, gør vi opmærksom på at du har op til 24 måneder til at få din bog klar til produktion. Dette er et projekt du kan holde pause fra, og lave om på flere gange.


Priser

Alle priser vist på denlilleforfatter.dk er ekskl. moms, og inkl. fragt Dette uanset om bestillingen er på én bog eller flere, medmindre andet er oplyst.


Levering og forsinkelse

Kunden er berettiget til at hæve aftalen på betingelse af afsendelse af forudgående påbud, såfremt tidsplanen overskrides væsentligt. Væsentlig forsinkelse indtræder tidligst ved mere end 30 arbejdsdages afvigelse fra en aftalt frist. Såfremt tidsplanen forrykkes grundet forhold, som denlilleforfatter.dk ikke bærer ansvar for, herunder forsinkelser fra trykkeriet, kan forsinkelser ikke medføre, at kunden tillægges misligholdelsesbeføjelser, herunder ophævelsesadgang.


Forsinkes eller forhindres levering grundet force majeure, kan denlilleforfatter.dk ikke holdes ansvarlig. Skulle en begivenhed som denlilleforfatter.dk ikke bærer ansvaret for bevirke, at opfyldelse af denlilleforfatter.dks leveringsforpligtelser fordyres, er denlilleforfatter.dk ikke forpligtet til at gennemføre disse. Ved beviselig rettidig afsendelse (i forhold til aftalte tidspunkt for levering), kan denlilleforfatter.dk ikke holdes ansvarlig for post- og fragt leverandørs forsinkede levering eller bortkomst af forsendelse. Kunden kan aldrig gøre forsinkelse gældende for produkter som allerede er leveret.


Ejendomsforbehold

Kunden opnår først ejendomsretten til fysiske eksemplarer af et produkt, når der sker fuld betaling til denlilleforfatter.dk. Samtlige varer fra denlilleforfatter.dk forbliver dennes ejendom indtil fuld betaling er modtaget. Ejendomsretten til den færdige bog er kundens alene, denlilleforfatter.dk gør aldrig benytter sig aldrig af kundens arbejde som reference i egen markedsføring, dette gør vi med materiale som vi selv har skabt til dette formål.


Reklamation og mangler

denlilleforfatter.dk har intet ansvar for fejl i bogen. Stavefejl og tegnsætning (korrektur) har kunden selv ansvar for. Kvaliteten på billeder som er downloadet i bogens layout er også kundens eget ansvar. I så fald man har tekniske problemer med download af billeder til layoutet e.l., kan man ringe til support, men vi gør opmærksom på at man ikke kan ringe for at få rettet i bogens indhold. Når bogen er sendt til tryk, er indholdet låst, og det er denne bog man vil modtage. Viser leverancen sig at være mangelfuld eller behæftet med fejl, er kunden forpligtet til at reklamere herover inden for rimelig tid ved at tage direkte kontakt til os. denlilleforfatter.dk er berettiget til at forsøge at afhjælpe en mangel, såfremt dette kan ske inden rimelig tid, og såfremt det vurderes, at denlilleforfatter.dk kan holdes ansvarlig for fejlen.


BEMÆRK: Skærmfarver og trykfarver varierer, således kan den endelige bog have anden nuance en den der repræsenteres ved skærmvisning på din pc. Dette anses ikke som værende en fejl.


I øvrigt er købelovens regler om 2 år reklamation gældende.