Sådan gør du

Det er nemt og hurtigt at bestille og købe DinBog. Alt, du skal gøre, er at udfylde nedenstående formular og betale

249 kr. + 65 kr. i levering (314 kr.) via MobilePay. Herefter modtager du en bekræftelse på bestilling.


Ønskes der flere eksemplarer af din færdige bog, kan disse tilkøbes når den sendes til tryk, uden at leveringsprisen ændres.

Det er superlet at sammensætte sin helt egen Den Lille Forfatter DinBog

Når man køber bogen, modtager man umiddelbart efter pr. mail, en digital bogpakke med vejledning, skabelon og tutorials. Herefter indtaster man blot sin tekst i de dertil opsatte tekstfelter og tilføjer sine billeder og tegninger i de opsatte felter til illustrationer. De mindste kan også være med, men skal have en hjælpende hånd af en forælder eller ældre søskende. Få inspiration her

Den Lille Forfatter er en perfekt gave til barnet som elsker at skrive

Bogen kan skrives alene eller som et fællesprojekt.

Evt. sammen med bedsteforældrene som mangler et kreativt projekt med børnebørn, ligesom projektet er perfekt til børnefødselsdage, eller et hyggeprojekt i ferien hvor hele familien kan være med.

Jeg talte med nogle studerende i dag, som havde været til konferencen – de fremhævede især dit indslag, som meget visionært. Vi skal i hvert fald nok gøre opmærksom på dit projekt, hvor vi kan!

Alice B. Nissen

Cand.mag., lektor, VIA Læreruddannelsen

Det er tydeligt, at Pia Larsen har noget på hjerte, som hun ønsker at videreformidle til eleverne, i det særlige rum der opstår, når en engageret ildsjæl og en flok læringsparate og nysgerrige børn, mødes.

Frederikke Krabek Friholm

Chefkonsulent, Leder af Åben København

Alle var fuldt ud tilfredse med dagen, og én sagde endda “Pia smittede med hendes gode energi, og jeg havde virkelig lyst til at arbejde”. “Hun var god til at give idéer og det hjalp meget”.

Camilla Christensen

Rosengårdskolen, Odense

round