Om & hvem

Hvad er den Den Lille Forfatter?

Den Lille Forfatter er dig, og dig…. og dig. Ja, det er os alle. For hvem er det ikke, som går rundt og skaber sit helt eget univers med karakterer, udfordringer og drømme. Det gjorde jeg i hvert fald dagligt som barn.


Børn og unge er verdensmestre i at udvikle historier. Tænk, hvis alle disse historier kom på tryk sammen med streg og farver. Wow - sikke et hav af ufortalte eventyr og fantasikarakterer, der pludselig ville tage form og komme til live.

At skrive og læse ligestilles med lektier for børn. Ved at inkludere børn i litteraturen tidligt er målet at vække en vedvarende interesse for at skrive og læse - og ikke mindst elske det.

Hvem ved ...? Måske bliver den næste store danske verdenskendte forfatter, Den lille forfatter, som bare lige skal vokse sig stor.

Personen bag Den Lille Forfatter

Den Lille Forfatter voksede sig frem i mine tanker, efter at jeg i 2017 udgav min første bog om Zeppi Ballon gennem Forlaget Philosophia.

Siden har jeg også iværksat hjertesagen Sommerfugleeffekten, hvor i gennem jeg udgiver eventyret Lula Kaninbusk støttet af Heimstaden.

Besøg Zeppi Ballon her: zeppiballon.dk

Besøg sommerfugleeffekten her: Sommerfugleeffetken.com

Jeg er uddannet billedkunstner og filminstruktør

Medlem siden 2019

En eventyrlig hjertesag