Bag forfatter universet

Hvem og hvad er den Den Lille Forfatter?

Den Lille Forfatter er dig, og dig…. og dig. Ja, det er os alle. For hvem er

det ikke, der går rundt og skaber sit helt eget univers med karakterer, udfordringer og drømme. Det gjorde jeg i hvert fald dagligt som barn.


Børn er verdensmestre i at udvikle historier. Tænk hvis alle disse historier kom på tryk sammen med streg og farver. Sikke et hav af ufortalte eventyrer og fantasikarakterer, der pludselig ville eksistere. Ikke til offentligt skue nødvendigvis men som favoritbog i familiereolen.


Målet er at involvere børn i litteraturen, som en kontrast til den digitale strøm af underholdning, hvor spil og film dominerer, og læsning ligestilles med lektier. Ved at inkludere børn i litteraturen tidligt, håber jeg at vække en vedvarende interesse for at læse og skrive.

Hvem ved, måske bliver den næste store verdenskendte danske forfatter, Den lille forfatter som bare ikke kan stoppe med at skrive

Pia Larsen

Personen bag Den Lille Forfatter

Pia Larsen


Pia er uddannet billedkunstner og dokumentar filminstruktør. Hun udgav sin første Zeppi Ballon i 2017. ( se www.zeppiballon.dk).

Den Lille Forfatter voksede sig frem i Pias tanker, mens hun de seneste år har afviklet Forfatter og illustrator workshops på skoler rundt om i landet.

Nu er universet blevet en realitet. Og vi befinder os naturligvis stadig i litteraturens verden, da hun bare har forlænget skoleworkshoppen med en gren, som vokser ind i de private stuer, så alle kan være med.

Et sådan univers skaber man naturligvis ikke alene, så hun har samlet et tema med erfarne fagpersoner, som løfter de opgaver som ligger udenfor Pias kompetencer. Med på teamet har hun følgende:

Erhvervshus SØNDERJYLLAND, Grassat, TopTryk, Data gården og BDO

Medlem siden 2019